+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 11 September 2011
@ 11:16 PTG

Selamatt , Hrrr lame nyeh tak update blog niee , Rinduu . Maklum laa busyy --' . Eh belom terlambat kalau nak ucapkan  SELAMAT HARI RAYE AIDILFITRI  kat kawan/2 semuee kan , Hm mesty korangg rindu nak dengar citee aku kann . HAHA <3
Hm okayy nak cerite pasal raye lhaa , Hm actually aku dapat cuti seminggu je , Sikitt kan . Raye pun macam tak raye la , skit hatii boleee . Hm okay 28hb uh macam biase laa pulang ke kampung halaman di MUAR laaa Huahh bosan gilee babi boleh takk . Tak sukee lha balik MUAR , Kawan takde . Dhaa macam duduk HUTAN daa , brrr . Hm dhaaa laa tak dapat banyak duit raye . HAHA siootttt ^^ Baiklhaa tema tahun nie baju kalerr HIJAU yang tak berape HIJAU lhaa kan . Sedih lhaa takde baju kapel HIJAU , Hm kalau dlu Warne BIRU , Kali nie raye sorang/2 macam hangguk dh aku niee , SOkey laaaaa ^^  Hm pagi raye jeh mcam biasee lhaa kan , Haaa ape tak nyaaa pakai baju lawa/2 Then nak ekot ayah pergi kuborr atokk Lhaa , Hm :( Rindu atok walaupun tak pernah nak bual dengan diee , Hm baiklhaa , Juhm nengok album rayeee
maap gambar terabu tak tersusun . Akan dicaption kan okayy

Baiklaa malam raye pertama nie
JUBAH HITAM + SHAWL 

 Adek , Hm baru sampai kampungg
Selalu dengan ANGRY BIRD diee uh
Penat lha , baru sampai niee

 Adek ikin , satu/2 nyeh adek perempuann ^^

 Malam raye .
Natural face , HEHE

 Model top 10 HHAA
nenek aku lhaaa ^^

Pagi rayee bersame ank sedare

HHEEHE mcm ibu penyayngg kan , HAHA

Mak ayah nie 
Iloveyou nenek ^^

Baju rayee sayee niee
HEHE

Senyuman di pagi raye lhaa

HEHE maluu ^^

Ayah and pakcikk ^

SIBLINGS

 GEGURL gedikkss , HAHA

 Kat kuburr :)
 My parents 
Hehe auhh ILOVEYOU
MERAH + HIJAU

MY FAMILY

COUSIN <3

 COUSIN <3

Big family
ade lagi yang tak balik
so tak lhaa BIG sngt kan

 Nak pergi rayee :P

One tow three snyumm ^^


\
MAMA hotssss

ILOVEYOU mom <3

My sister ^^

 Gengstersss ^^
SAYA SUKA SENYUM :)

kaka adek

Baju besr kankan
Baju my mom
HAHHAARR

COUSIN nak balikk
Imyy

Saya alahh pade budak/2 comel lhaa

Mukee dea macam sayee tak
HAHHA


Kat machap 
Nak balik PG

HAHHAA Pwittt

Hehe sy sayang atok baju merah
Selalu dapat duit bnykk

Saya sukaa gambarr niee
hehe

HEHEHE
Moyangg saye <3


Okayy dha habisss dhaa SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN okayy






❤ older posts / / newer posts ❤