+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 30 September 2011
@ 1:13 PG

'' Wake up my sunshine . Take a bath . Breakfast . Then study kay . Last kredit ni . **** tak tido semate/2 nak kejut **** . Tapi tadi CRT amek kredit pulok . HAHA ''
Kelakoo boleh . Pagi/2 aku bukak msg niee kan , ade msg and call me backk . Aku buat then aku senyum soank/2 . Hm kesian yee tak tidurr kejutt sy . HAHAHA taktahu laa malam/2 kau buat ape ekk , Engat kau tidurr . Nak marah niee . Eshh pantangg aku kalau orang tak tidurr malam/2
HAHA aku pun samee cakap orgg ^^ Hm lain kali tidur laaa , Takyaa hirau yee , Tahu lhaa nty sy bangun pagii . HHAA cehh belagakk pulok aku nie , Kononnye pagi tadi nak bangun pukol 5 pagi , dah sett dah jam hp aku . Sedap mimpi/2 niee tibe/2 lagu talking to the moon berbunyikk :) Makin laa aku tidurr sebab lagu sloww . HAHHA :) Selamatt A kejuutt kalau tidakk , Peghh goodbyee laa yana . Takyaa jawab soalan . Hm lepas uh dea punn tidurr . Deaa sukee lak dengaa saye mengeliatt . HAHA ;) Sewell yee kau . Hm nanti takyaa tidur lagi tau , jadik burungg hantu , Aku sedap jee berdengkurr dea tak tidurrr . alolooo <3




❤ older posts / / newer posts ❤