+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 1 Oktober 2011
@ 4:26 PG

Arghh legaa :)
Akhir nyee Freedom . Habiss laa Sem 1 aku belajar kat Uitm niee
Bulan 12 nnti naik laa sem 2 , subjek pun makin payah
Sem 1 pun terkial kial nak bawakk ape lg sem 2 . Perghhhh ! Kepalaa tong tengg laa aku
Hm Final exam pun dh habiss , now berserah pade Allah and aku dh berusaha 
If ade rezeki ade laa , if takdeee huahhh kenee repeat . Takmahuu . Maluu $%#$^%
Hm soo masing/2 dh cuti and mcam/2 plann dh dibuatt kan , Hm besok pulakk ade dinner nursinggg
Hm suke nyee , Sekejapp jeh rase diri aku dh besarr . Tak laa besarr sangtt ;) 
Hm lepass nie aku engatt nak rehat kat rumahh , jalan/2 carek pasall and nak jadik cikgu sambilan amirul
HAHA belajaa laa kau dengan akuu yee . Hm then nak spent timee with my BFF bella before dea pergi uitm melakaa ;) Haii bella , awk baru sem 1 , Sy dah sem 2  ;) Heeheee suke bilaa aku nengok kawan aku berjayaa . Hm soo , maseng/2 ade mase hadapan , Impian yang belum tercapai nak kawen dengan ank raja
 # HAHAA geli gelii . Okay lhaaa , That all ;) Kbaiii






❤ older posts / / newer posts ❤