+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 30 Oktober 2011
@ 5:11 PG

Happy Deepavali  26hb 10 2011
Hm eh pekene aku niee , Demam kee , Hm sorry lhaa my blog , Lame tak edit kau
Rinduu gilee , Sumpahh ! Bilee nak edit ade jee yang kacauu , Hm lagipun blm ade mood nak taip/2 niee . Okayy mase deepavali aku pun beraye , Pergi rumah surin ;P Hm dea punye mumyy orang fhilipin , Dady dea lak Orangg india , But rumah dea tk mcm orang india sekarangg , Bauu pun tk mcm orang india , Still malayy okyy :) That y aku tk geli nak pergi rumah deaa . Hm kiteorang makan sambal udang and kari ayam ;) Sedap bolee , Halal okayy . So tak was/2 nak makn laa , Tengg surinn . After that , Kiteorang pergi karoke kat aladin Hm kat giant , Not bad laa speaker dea , agak gampanggg laa , Samok bolee . Macam nak meletop jee speaker   uh, Hhaa dengan pakai baju kurung nyeh , Hm kesah lak aku , Jnjii pakai baju , Bak kate danny Rock sikit :) Okayy layan , Kehkeh . Lepass gy karokee gy CS lak , Hm jentel ekk . Mule/2 mals nak singgah , sebab boyfren kat sane singgah jap , Takot curanggg# HAHA . Hm sampai ade budak lain jakon nengok kiteorang mcm nie , Eh so whatt , Macam ta pernah nampak orang gy CS pakai baju kurung kee Eh fuckk laa . Buat dangg jee ;) Hm dalam kol 10 lebih uh smpai rumahh ;)

Baru smpai rumah surinn :)

Heeee 1 2 3 ;:)
Iloveyou BFF
Dalam studio surin niee , Bukak lagu kuat/2 mcam disco :)

One More

Saya hitam , Tak kesah :)

Time to snapshoot :)

Casanova surin
Happy Deepavali

Surin cakap boleh letak dekat wall magazine nie :) HAHA

Important :)

Karenah kami ^^

Time to eat ayam kari + sambal udang

Again with them
Hm alolo bella :)
Sedang menjamu selera

Sebelum pergi CS , Pekene tutti frutti :)
Puass Hati






❤ older posts / / newer posts ❤