+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 12 Oktober 2011
@ 9:29 PG

Hari khamis / 6hb 10 2011
Hm actually , hari kamis tuh nak pergi Moviee , Tapi maseng/2 penat and terlajak smpai hujan , So tak jadik laa pergii . Hm dea dah bangun lepas tuh tido balikk #Berdebah kau mirul . HAHA gurauu :) Okayy hm aku pun sebenarnye bangun lambat . HAHA due kali limee :) Konon/2 dh rancang semalam Hampehh nahh ;) Hm bapak aku boleh pulak balik cepatt time uh . Baru nak kuar malamm :) Nnti dea potpett/2 asyek kuarr jee ==' #Bukan selalu ayahh . Hm so aku pun melangkah kan kaki dengan menaiki JMC 344* Haaha , Then naik ketee laa pergi kuar gan cek abngg kitoo kankan , Mule/2 sukeee . Lepass uh dukee jap sebab dea bace msg aku gan tetttttttttt . Dea jeh tahu , Hm dea salah pahm . Then lepass explain blaablablaaa , smbungg laa kegilaan kiteorangg . Hm engat best kee gadoh lame/2 , Tak kan syg ., Hm i syg u , #Haha konon/2 jap . Okeyyy malam uh dea dah janji nak bawakkk aku pergi tuttttiiiii , Hm deaa sukee gilee dengki aku . Hobi eh cek bangg . Malu bolehh tak . Hhaaa tp fun boleee . Hm moment laa , Kau ade ? HHAA , Hm okayy beli laa tuttii frutti coklatt + strwbery + bijik/2 chpsmore . HAHA hm makan laa dueorangg . Hm si cek bang uh mule/2 juall mahal , Last/2 dea lenjann , Takpee besok dea nak belanjee yang besrr . Aumm then aku pulakk kene drivee , Pemalass dho si gemuk niee , hrrr ==' Jagee kau nanti aku balass dendamm ^^ Tq syangg


Hm tutti , magkuk oren ;)
Sape laa amek gambr niee burukk laaa ==' HHAA











❤ older posts / / newer posts ❤