+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 13 Oktober 2011
@ 9:14 PTG

Isnin . 10 hb 10 2011 :) Lawa kan date niee , Hm macam laa kami punyee relationshp , Aummm <3 Okayy datee niee kiteorangg pergii datingggg , Hm dari tengahari smpaii malamm . First memangg nak gerakk awall , tapii biase la kan , Melayuu , So gerak laa dalam kol 1 , Eh ? Lupee jap . hm kesian sayang aku tak tidoo . Kalau dea tidur jawab nyeh tak menjadii laa nak kuar , Sebab dea tidoo lupe duniee , Hm so dea tahan tido . Hm kesian/2 , Kesaah ? HHAHAA Gurauu, Hm first tempat tujuan hehe tutttiii frutiii :) Aumm , dea belanje tutti , saye ngidam , heheh . Hm sy main gamee potong/2 buah lhaa duduk dalam kete diam/2 , Nyum/2 , Hm asyekk kalahh jee , Lepass uh deaa bolee belii tutti mangkuk pink , Yang besar . Perisaa coklatt + biji/2 kecik uh dengan strwbery . heheee ;) Effect nyee aku selesema smpaii sekarangg tau . Haa tak makann ubatt lagi. Tengkiuu sayangg |

Pink saye punyee
Hijauu dea punyee :)


 Lepas tu kami menuju ke JTC . Hm moviee citeee al Hijab . Beforee pergii moviee , perut laporr . Makan laa chicken rice shop "_'' dah lame tak makn . Hm teruss laa :P

See , my sayanggg main game potong/2 Tknaa kalah
hahha :P

Aloloo , Engatt comel mukee kau , HAHA
Yang dlm iphone tuh comel laa . HAHA ^^ TQ sayngg

By amirul :P
Tangann burukk . hehhe

Senyum sorang/2 , keje mendenggkii orangg Kankan 
Time nie dea tengah Fb laa kan

Thiss is My fav :)
gemuk knnnn :P
by amirul <3


Facebookinggg :P Hm iloveyouu

Doakan kebahagiaan kami
2 Years one month <3

Sweet Moment
Soryy bukan 26 ogoss ye cik bangg , 26 ogoss bufday saya
22hb 08 2009 together ;P

i feel lucky to that you have let me into your life . Although at times our love is painful . The pain somehow . seems worth it each time I see you . You are always will be a specaial person to me . When I am down I think about our time together . It will usually make me smile , I hope that it does for you
Iloveyouu  :)

|
|
v


Dah nengok ? hee cite niee aku bagi markah 60/100 laa kann , Hm bestt ? boleee la , banyakk terkejut/2 ,. Hm tapi bergantungg , Hm nak tahu citee nengok lhaa sndri , Hm bapee kali aku terjeritt dalam wayangg . Bodoo punyee citee , Hntuu samee je , Hm okayy sedangg aku senyap/2 , aku terdengarr suaree orang menjeritt haluss , Tahu sape ? HAHA mirull | asall tah dea uh , jeritt pondann . HAHHA



So teruskan destinasi yang nak ditujui , Hhaaa pergi pulai emass rumahh parents amirul  , Saye drivee dea membuta , Smpaii laa saye terlajak kee Highway senaii . Hm manee tahu , Dea sedap ngorokk . Aku dh macam orang terkapai/2 bawak keretaa , Takthu nak kekanan kekiri atau luruss jee . HHA :p Okyy dh smpaii , Hm segan boleh , lekk laa dah biasee jee , Heee aumm sayangg mak abah :P Nak balikk niee ehm abah dea bagi rm50 :) jangan jelosss aumm . Heee okayy timee too makn  , Di ss lak , Timee niee maseng/2 tukar bajuu yang baru belii Kat jusco td , hm dea pakai baju kemeja PDI coklatt :) Heee Letsss ------


Mukee mintak pelempangg . Hm nengok apee dea makan uh
Dh laa aku tak sukee , main pakse/2 lakk ;) Okayy takpee
Ni laa baju nyaaa . Hm baru beli truss pakaii hehe

Sayee pun tukaaa baju ;) 

Yeayy ini wajib okayyy :)
Hm total makan kat sini RM90.10
Hanya due orang , Gilee kan HAHHAA :))


Okayy dah jam 11 , Balikkk :) Heee tengss yee syg , Whole day kite bersame , This is our moment , Jangan busuk hatii yangg lain tu okayy Hm kbaiii








❤ older posts / / newer posts ❤