+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 1 Oktober 2011
@ 4:13 PG

Kenape kite perlu berbangga ?
Okay this is my topic today ;') Brrr tah kenape tah aku nak buat topik mcm niee , Okayy actually , aku naik gelii/2 dengan orang yangg berbangge dengan ape yang dea adee , Hm sumpaa gelii sangt/2 , Rase macam nak pergi depan muke dea cium dea . HAHA ^^ Wekkk :P hm dea tak sedarr kee yang orang lain pun ade ape yang dea adee . Kenape mesty nak kecoh/2 , diam ? Bolee kan , Dea taktahu kee orang lain gelii nengok dea cakap mcm uh , Bangge sangat dengan ape yang dea ade , Nak kemaneee kak ? HAHHA . Aku bukan nak busyy body , tp aku tktahu lak ade jugakk orang macam kau niee berperangai sedemikian  ;) haha , ape laa awak niee sayangg :) meluatt sy kak :) Hm so kite kongsii laa ramai/2 pasal hal niee , Hm ade ape/2 diam laaa . Hm tak kemana laa , Nak berbangge kenape , Tak sedar kee orang lain ade dulu sebelum kau ade . Haaa so thinkk okayy yayanggg <3 HHAHA tetttttttttttt








❤ older posts / / newer posts ❤