+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 6 Oktober 2011
@ 9:25 PG

Semalam :) Cehcehh suprisee , Saye dapat bungaa rosss . Hm aumm sukee bolee , Actually dea ade buat salah laa , Then/2 nak pujuk cm uh eh . HAHA sajee dengkii kau . dapat bungaa ross kali ketigaaan laa . Hm semalam lepak tasek japp . Bosan laa petang/2 kan . Then dea datangg rumaa nak bawak pi jalan/2 . Hm padan mukee timee balik kene bebel gan mak . Suke/2 :P HHAA , So bace buku yeee jangan nak merayap jee :)
Mase nak bagi bunge uh , hm konon lak suroh tutup mukee . Dh laa lambtt #dalam hati panass niee haha . Bebuall dea niee , kate nak nengok pelat kat hospital tapi dh lambat . Mane tak nyaa bangun laa lambat lagii kan , Kalau aku dh bebel , Nahh kau . Hm papepunn Tengkiuu sayangg :)

 Tengsss awakk :)

Mukee kite dah lain dah sekarangg . HAHA <3


*Okayy cite malm nye pulakk , Aku lepak osman , shishaa laa :) Lemon min , Tak bolee sedut sngt laaaa ,. Tak jalan , nak apple <3 Hm okayy aku makan nasik goreng kampung + Roti canai . HAHA gilee kan perut aku , Lapor lagi siakkkkkk . HAHA <3 Sedap/2 hm pergi gan bella danny and kami berduee laa :) Bosan malam uh . Hm takpee saye belanje . bella belanjee shishaa :) HEHE


Nape mukee diee macam uh
Nk kene sebat ke , HAHA
bungaa ross :)

Time nie saya malass nak makan roti canai pakai tangah sendirii
So , dea suappp sampaii habisss 
HAHA Pdan mukee kau

Niee mukee syg syy Bellaa <3





❤ older posts / / newer posts ❤