+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 20 November 2011
@ 5:39 PG

19hb 11 2011
Sayanggg hrrr tarikh ni hang out dengan AA niee , Lst date before aku balik Puncak laa . Hrrr malass siakk . Makin rindu same deaaa laa . Haihh . Okayy today pergi JTC jelaa mlss nak jauh/2 sebab nak balik awall . Nengok cite AKU BUKAN TOMBOY , Not bad citee uh . Aku bagi 79% la boleh kan , Hm kol 2 laa gerakk , Naik kereta aku . Hm kereta dea ade , tp kunci abah adam aku simpan . HHAA haihh abah/2 . Hm best laa time uh gelak/2 tumbok/2 , Haihh harap/2 laa ni bukan yang terakher aku meet dea n gelak/2 dgn deaa , Hm iwillmissyou dieehh . Hm lepas nengok wayangg macam biase laa makan chicken rice shop . Hm mls nak makn kat tempat lain . Hm tk sempat shopingg laa , Nak shoping jee dea tarek tangan aku , Siott laa meon nieee , Hm tp tkpee , dea suroh aku belanjee , Eh awakk jagn lupee 5ratus uh , Nak bg sy kan . HAHA engatkan nieee sayangg . Nak IPAD okayy , . Hm time nak balik rase macam sekejapp jee . best tak syg dengar laguu hindustan dalam kereta td , Pandai tak saye nynyi lagu uh , HHAHAHA :) selamat kau tk tido dengar aku nynyi , Engat senang kee nak cakp kolingg haa , Untunglaa GF pndai nynyi lagu hindustan HHAHAA <3 TENGSSS fer todayy syg . Hope todayy jadik memori ktee , Tunggu aku balik bulan 12 nty yee sygg , Date sampai kojol la :)



Haiii muke saye burukk ;)
Haha Iloveyou yayangg <3
Suke baju coklat dea uh , Jage leklok eh jangan koyak/2 kan haha

Hm dea cakap muke sayaa tembam , Dh gemuk kan  ;)
Tapi dea sukee , Haihh ade makne ke , HAHA :)

Nak balik nie hujan laaaa kan , Tkde kejee nie ;)
So bile hujan dea pun sanggap nak rokok 

Pemandu merokok <3
Tengss syaangg fer todayy <3








❤ older posts / / newer posts ❤