+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 17 November 2011
@ 9:37 PG


AKU SEDANG MENGANASSSSS !



Nampak gambarr atasss ? Okayy engatt kau kau n kauu jee yang bername Boyfrennn or lelakii yangg boleh jejakk tempat haram uh . Tunggu sampaii KLLL , Otak ah anginn siakk ==' apee seyh laki aku nieee , LN lepas uh aku ? sebagai batuu . Tunggu siakkk aku post gmbr aku kat kau , pakai macam uh masuk CLUB . Nakk ? PERGHHHHH waa tak boleh tahan siakkkk . SUMPAAAA ! Hangenn gilee malam niee siakk . Fine aku engatt siakk smpai mampuss . Babi laa aku geram nak mati seyh . Sumpaaa dhoo mcm nak menyumpah/2 jeeeeeee . Kau tunggu laa ehh --'
Kau sedap/2 . Aku ? jadik unggun api , taik laaaa . Hari ni hari kau sayanggg . Tunggu laa aku eh . Jangn tanyee napee aku berubah , If kau boleee aku pun boleee o0o Kbaii tungguuuuuuuuu





❤ older posts / / newer posts ❤