+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 22 November 2011
@ 8:13 PG

BUSY BUSYY
hrrr penat sngt/2 due tigaa hari niee , Perjumpaan itu ini , Taik laaa --' Nak rehat pun mcm ade tkde jee . Masalah/2 . Haihh semalam aku tidur awall . Gilee kan , Lps perjumpaan aku breng jap . Konon nyaa nak tidur/2 ayam , Last/2 dh pagi siakkk . Hm mcm/2 msg aku dpt smpai kene fitnah mcm/2 dengan dea , Hm sorry sngtt tak sengajaa seyh , Hm dengan tk cuci mukaa tak mandi tak segala/2 nye laa terus tidurr . Roomate aku ni bukan nak kejutt , Haihhh sedar/2 dh pagi :( Hm lepas uh kene tuduh mcm/2 , Otak laa . Dh laa semalam 2 kali aku naik turun tangga tinggi uh , Takde kelas lagi , Yall gilee tak cakap awal/2 . Hm penat sngt/2 penat laa :( Hm sedih gileee , Busy nye smpai Hp pun tk sempat nak capai .,dah macam duduk asrama sekolaa dh :( Hm pless paham aku sekejap niee , Tak lame pun . Hm next week dh free , Hm :(




❤ older posts / / newer posts ❤