+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 25 November 2011
@ 6:04 PG

Hii All :) ape khabr , Aum aumm :) Sorrry lame tak hapdate blog , Mesty rindukan nak dengar story aku . Nak stlker blog aku kn nak nengok ade story baru tak  HAHHAHA . Nak story pasal sem 2 nie , haihh azam dh baru , sume dh baru :) Tapi perangaii je belom baru . Kelas pun dh bermula , Segala galanya baru , Kelas pun dh berubah , Group pun dh bagi pade EMPAT . Haihh makin bnyk group makin sikit laa jaduall kan , Sebab lecturer tak ramai laa . Wahoooo tak lupeee ANATOMII . Hrrrr subjekk yang palingg ramai repeat . Sebab tak paham laaa . Hm sokeyy lupekan , Now assgment dh ade :) Tunggu ape lg , Buat laa , Haihh malasss makk ==' Buatkan laa , Hm present lgi  , Hm biar laa . Apee siak aku melalut
Hm nak tahu tak , Sem 2 niee aku selalu bangun kol 7.40 :) Haha selalu nyeh aku bangun kol 7 tau nak gy kelass , Selalu kol 8 dh gerak , Ni kol 8 baru nak siap/2 gy kelass , Mane tak nya roomate aku dgn aku same/2 . HAHA hm sekarang kol 8 suku dh gerak , Lepas uh nak naik liff gy kelass penuh sebab pluss dgn budak degree , Aduhh blaa laa budk/2 nie , Bagi adek/2 naik dlu . HHAA :) Hm aku sampai naik tangga siakk naik aras 9 sane . Perghhh bayangg kan laa , Gemuk/2 bolee kuruss laa kan , Eh enough laaa . Takpee , Nak seribu daya takna seribu dalih . haha :)
Okayy setiap sem mesty ade gambar baru , Tak kire dimana aku berada . HAHA opss lupe lakk , dybaa takde :( sedih jee , Kalau tak kamre aku penuh album dea , Takpee watlekk . Alwayss engat kau gemokk . Hm engat kmre , engat kau , Selalu peace/2 hahha :) Sokeyy laa beb . Hm takde rezeki nak bersame kau . Haihh ;( Juhm laa nengok gambar/2 ni haha


Dalam surau , Nak sembahyangg , HAAHAH :)

Dalam bilik , Time nie skyping dgn dybaa debab

Againn :)

Kat Ruang solat Utama 
Angsana :) Hm ade perjumpaan Kolej

Againn :)

Orang bebel , kiteorang pun bebel laa :)

Dalam kelas BEL ;)
First day

Kelas NIR 151 :)
Hii puan siti khuzaimah , We meet you again --' HHAHA

Hehehe :)

Otw balik ke bilik , Naik tangge
Opss penat , Chill dlu dherrr

Timee kiteorang pakai baju ni sume nengok
Eeee benggang laa , asal ek tengok/2
Kelako eh , Tahu ah kau takde , haha




❤ older posts / / newer posts ❤