+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 25 November 2011
@ 7:09 PG

Hii sayangg , Heheh :) dah lamee tak wall to wall dengan awakk kn . Mane tak nya , dulu awak jarang onlineee , Sayee sorangg ;) Hm happy tau syg sy dengan awak sekarangg , Dh nak layan saye mcm dlu . Hm dh tak busy dengan kawan/2 awak yang tak betul tuuuu . hrrr ==' Heyy  korangg jangan laa kacau hubungan kami lagi , Kiteorang dh 2 thun lebih dh , Pless laa mcam/2 dh kiteorng tempohh tahu takk . Kapel break kapel break . Dh macam hapee dh :) Dea tahu aku mcm mne and aku tahu dea mcm mne , Plesss lelaki and perempuan diluar sane , Kiteorang mintak jangan nak jadik orang ketiga dlam hubungan kiteorang and jngn laaa jadik batu ape sangat laa ehh ==' Yang baikk takpee , Jangn yang blh buat aku kene heart attackk ;)

















❤ older posts / / newer posts ❤