+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 7 November 2011
@ 1:10 PG



IM SADDDDD !

Omg , Airmate aku jatuh tibe/2 , Sedih dengan ape yang berlaku :( Adakah aku hidup bersendirian atau aku still mempunyai teman ? Hm mane satu nie , Ape status aku sekarang :( Always alone and hurting with him , Macam mane bende nie boleh berulang lagi , Yeaa admit dulu aku malu nak cakap aku sedih even aku sedang happy time uh , MY SMILE IS FAKE . Yeayy tak tipu , Im so sad gile babengg now . Ape aku perlu buat sekarangg , kesedihan menghantui aku , Hm kau tahu ? Pernah amek tahu bile aku sedih semua , Hm sumpaa aku taknaa hidup lagi kalau naseb aku still macam nie , Kenapa setiap kali aku yang kene , Kenape ekk ? :( Ape lagi yang aku nak kene tanggung seyhh ==' Hm semua orang takde masalh , Part aku je . Haihh bile nak berakher kesengsaraan aku nie , Hm sumpaa aku bosan dengan hidup aku sekarangg :( Sorry alls , im give up to make smthng that better :(




❤ older posts / / newer posts ❤