+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 2 November 2011
@ 2:21 PG

Masalah masalah , Kenape mesty ade masalah dalam hidup niee . Bolee tak kalau satu bulan nie takna ade masalah ape ape pun . Hm dulu bilee takde Boyfrenn , Perghhh kosongg masalahh , Tak pikir banyak Just pikir enjoyy gilee babi ==' Whooo bile dh ade boyfren . Perghhhh macam macam kene pikir niee , Kusut gilee . Eh cepat laaa masuk sem 2 , Nak blaaaa cepat cepat . Duduk sini macam takde ape ape , Hm errrr kan dh merapu , Enough laa , Sendiri dah besar , Boleh pikir kan .
Future ? Salah satu topik yang palingg penting dalam hidup aku , Hm tk kan nnti dh besar aku nak kawen dengan orang yang takde future , Hm tidak tidak sama sekalii . Nanti hidup aku susah , Hm so sape nak jadik laki aku kene laa belajar rajin rajin , Yee tak :) Tak tujukan kat sape sape . Sape cepat deaa dapat .. HAHAH ^^ Hm





❤ older posts / / newer posts ❤