+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 20 November 2011
@ 5:53 PG

OIII BALIK LAAA PUNCAK ALAMM CIBAIII --'


Weyh mok debab bodo lembu balik laa sinii ;( Tak kesian kat aku dengan syiraaa ke :( Hm sedih siak kau tkdee , Kau tahu tak oii dulu kan aku tak malu sbb kau ade :( Now aku gan syiraa malu dh :( Nak gy angsana macam hapee siak segan/2 , Dlu tak kan :( We need You boodooooo --' Hm mohon laa lagi weyhh . Tak boleh siakk nak belajar mcm niee . Hm sedih dhooo :( Dybaaaaaa :( Takde kau janggal gilee babi kau tahu tak , Haa orang nengok/2 aku tau , Sape nak backup aku . Kau kan orang kuatt aku sygg . HAHA ;( hm weyhhhh mohon laaa lagi weyhh . Tak kesahh laa tak hostel same jnji same koss same kelass same/2 makan same/2 mengedikk ek , HAHAH :( kau hancurkan plan kitee laa beb , Hm kau dh janji kan ;( Aku dh amek lesen untuk kite hanggg dybaa :( Hm nagess laa mcm nieee , Hm sape lagi nak tarek tetek aku bodo kalau bukan kau . HAHAHHA Sorry lucahh# . Hm sapee nak tarek rambut aku lagi nieee :( Nak ketawe kuat/2 lagi , cakap sengau/2 , Huahhhhhhhhhh :(
Sayangg comee backk laa , We waiting you eheh :(




❤ older posts / / newer posts ❤