+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 25 November 2011
@ 6:44 PG

Sayanggg , Hm sayangg , Imisssyou syangg . Hrrrr korangg jangan laa ajar dea bukan/2 . Nak gy tempat uh pergi laaaa . jangn laa ajak deaa . deaa nak berubah laa bodo ==' Benci siakk korangg niee , Ehh kau engat tau rahsia kau kat aku , kau kemana semuaa aku thu tau , Jangan smpai aku bagitahu GF kau , Haaaa :) So jgn macam./2 laaa dho . Hm aku sabr/2 jugakk weyh , Kawan/2 gak . Sal nak kawan gan BF kau , sebb bf aku addeee duitt laa kau nak gune/2 dea , Sbb bf aku ade kereta laa kau nak gune/2 kan dea . Hanjengg dhoo korangg ni . Enough laa gunekan dea , Dea nak berubahh
Eh awakk , Pless laa jangan buat hal lagi , pusingg kepalaa memikirkan bnde nieee laa , Risau laa . Hm stop laa buat kejee bodoh/2 niee , Awak sayanggkan relation kitee nie , so hargai laa yee . Hm saye nengok awak sekarangg dah rapat dengan saye even kite jauh , Sekarang awak dh banyak luangkan mase dengan saye , Ehh seronok tahu tk . Senyum selalu ;) Hm makin sayang sy kat awak laa syg ;) Hm jangan laa  buat hal lg , penat dh nieee , Engatt sygg , saye dah WARN awakk kan . Hm awak teruskan laa jadik mcm niee , Sumpaa happy 100% even pening dngn belajaa niee syg . Hm tengsss tau sebab dh banyak luang mase awak dengan sayee , Hm iloveyouu syangg <3



❤ older posts / / newer posts ❤