+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 3 November 2011
@ 10:51 PG



Selamat malam Good nite
Sambil mendengar lagu aishiteruu by zivilia , Dengan hati yang sedang berdegup laju untuk menunggu keputusan peperiksaan . Macam nak amek keputusan SPM , Hm mcm niee laa sekarangg , Bercampur aduk dah hati aku niee . Degan rase takot , sedih blablaaaaa . Hm sorry laa mak ayah kalau result tak gempak . Hm sem 1 belajar main/2 , Maybe excited masuk U . Hm so aku taktahu nak bilangg apee . Aku tak kesah if repeat tp jangan laa kene buangg . Hm sumpaa sedih n kecewee parents aku :( Hm aku dh cube yang terbaik time exam uhh . Tak gempak mcam SPM pun takpelaaa . Janji bolee naik sem 2 . Sangt bersyukur laa . Ehh macam nak bunuh diri laa sekarang niee . Hm gilee siakk . Sedangkan kakak aku dulu kene repeat . Esh nnty lambat aku graduate . Shitttt laa Susah nyeh belajarrrr ==' .. Stop yana jangan mengeluhh . Hm sorryy

Okayy now bertambah kesedihan aku lhaa . Ahaii si amirul niee . Hm mls nak bercerita pasal deaa . Dah besar kn boleh pikir laa . Just nak engatkan , Nak buat ape/2 buat laa . Jangan sampai kantol . If kantol Sorry laaa . Hm just nak yang terbaik untuk awak okay . Nak SPM kan , so gune kan laa mase niee , Stop laa dengan bende/2 mcm tuh . Jangan terpengaruh sangt gan kawan/2 yang tak betul , Dea bole bagi kite makan kee . Haihhh ==' Hm please okayy , Saya harap awak bace awak paham okay . Dah mals nak tegurr , sebab tak suke ditegur kan , So pikir laa diri sendiri mane yang terbaikk . Sangat penat nak membebel nak merajuk segalaaa . Tq




❤ older posts / / newer posts ❤