+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 1 November 2011
@ 11:16 PG

29Hb 10 2011
Tanjung Balau . Terima kasih kepada siapa yang hadir okay :) Saje nak celebrte our anniversry yang ke 2 tahun 2 bulan :) Hm tapi takde keke sebab jauh , Nnty cairr . hee so just buat BBQ . Tengss sayangg , Banyak keluar duit untukk buat ni semuaa . Maseng/2 bawak GF kankan , Ade 4 pasangan time uh :) Not bad #Untungglhaa dapat mandi same/2 . Tak dapat mandi dalam bilik air , Dalam laut pun jadik . HAHHAHAHA ^^ Hm sangat masin boleh air deaa . Sakit hidungg , Terasa macam nak selesema sekarang :) Tak puas sangat mandi sebab time uh aku dh penat nak mandi , Sayangg aku kesian gilee madah nak kene pinpin aku jehh . HHAA . Naseb lha cik bangg dapat gf takot ombakk besar :) heee alhamdulilh cuace semalm redup even nak pergi hujn , tp sampai sane redup ^^ Hm seronok bolehh , Hm akhernye tercapai jugak impian aku nak ke situ . First timee okayy :) Memang aku jadikn bnde nie moment dlam hidup aku . Hm tengg sygg sebab buat saya happy semalam . Kesian awak tk cukup tidurr , But feeling sad sebab BFF tak ekot :( Takpelaa kite pergi lain kali eh syggg .


Time nak pergi nie 
Motor member dea rosakk :) So tunggu kat tepi  jalan laa

aku naik keretaa , lain naik motor k , hehe :)

Baru sampaii
Yeayy admit kulit hitam dah akibat netball hari tuhh =='


Siap pun pasang khemahh :)

Seee si danney tiup api hahah :)
Ape ke benggong adek nie

Aumm my superhero , Ilobeeyouu

Sweet kan dorangg ;)
Liyaa Dauss

Si comel , Riffhan ;) and boyfiee akym

Heee Love :)


HAHA Kayak/2 , Smpai kene sound sebab main kayak kat dlm pantai ni

Sedangg BerBBQ
Penatt =='

3 gadiss ;)
Adek eryn , Liyaa , Yana

With adek eryn ;)
Biyy Short

Bulu kaki lebat , Tarekk kan 
Hee iLobiuuu

Alamakk kulit same seyhh . HHA :)

Adek danny , Skandel lame . HAHA

Hii , saya berada di Tanjung Balau
Okayy baii





❤ older posts / / newer posts ❤