+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 19 Disember 2011
@ 9:14 PTG

Hii bodohh , rinduu kau laa , HAHA sorryy laa syaangg sebab lame tinggalkan awakk . Busy dengan netball lerr sampaii kakikuu injured/2 . Haihhh . Okayy nak citee laa , Hari sabtu malam ahad uh , aku gerakk pergi arau perliss ;) Haihh bile lagi nak jejak sane kan . So aku jejak lagi untuk kali keduaa ;) Hm thankss kat parents roomate aku sebab tolongg hantar aku pergi klang , Segan tau . Tapi dea nak hantar ;) Thankss againn , Okayy tujuan aku pergi sane bukan nak melancongg or ape/2 kan , Ade tujuan tersendiri laa brooo ;) Ade netball match . MASKOM laaa , peringkat KEBANGSAAN , Aku join untuk kolej komuniti JOHOR . Hm bile lagikan , Saat/2 yangg aku nanti/2 kan , Before this main kat Uitm wakil SELANGOR jeeewww , Hm nevermind , Jnji ade daripada takde , Hm 5hari 3malam aku kat sane . Hm seronok gile/2 laa , Hm haihh :)
Okayy JOHOR dapat number tiga , Pun boleh laaa , janji dapat medal kankan , Hm first game lawan perak . 19-18 , Haihh kalah satu mate , Game kedua lawan pantai timur , 28-6 :) Menang and dapat ke semifinal :) Hm then semifinal lawan melakaaa , Lagi laa siottt 20-19  :( Sedihh gile , kalah satu mata , Kalau tak dah pergi FINAL , Takpelaaa takde rezekii , Tapi kepunan sangat/2 laaa kan , Hm  :( Takpelaaa , Thankss kepade cik yusof sebab bagi komitmen yang baikk . Okay juhm nengok gambar pulakk .


Lokasi : KEDAH
Baru sampai kedah nie :)

Mukee orangg bangun pagi , tidur tak cukup :)
And muke orang tak mandi pagi :) HHAHA

With seri :) Teman netball selama 5tahun ;)

With kakak/2 kolej nie :)

againn :) MAJLIS PERASMIAN MASKOM

IMISSYOUU <3

Nak balik dh :)
Dah bedal pantai timur 28-6 :)
HAHHA

Cop/2 , Ni dalam bas . Nak pergi lawan
gambar tunggang/2 dh ;)

Me and kak shida and kak ezreen <3
LOVE BOTH

Yeayy one team
With pengarah kolej PG

See saya main GA :)
Eh WD uh cakap gan kakak/2 nie dea minat kat sayee
HAHA , aumm tak sangkee pengkid terminat kat aku haha

This time lawan PERAK , kalah =='
Satu mate jee dhoo , Babi gilee

Mukee orang menang 
HAHHA poyo laa kau yana

With team NETBALL

Dh menang , Cik y yang baju kuning uh belanje makan KFC laa ;)
Nyum/2

Hari kedua ;) Nak nengok MELAKA vs SELANGOR

Againn

Kak syidaaa . Kaka paling kelakoo ;) HAHA

Tett itu sayaa la , Posisi GA "_''
Bertanding untuk ke SEMIFINAL

Driver turut memberi sokongan , HAHA

Selepas latihan ;)

Ilove My Hair ;)
Kakak/2 nie kejekan rmbut aku

Miss palingg sportinggg

Seee ;) HAHA

Nak lawan PERAK niee :)
Main GS

Sempat jee

Im Shooter , Time niee dah injured ;) main lagi kan

Again ;)

Penyokongg JOHOR

Yeayy dah menangg , Dapt nombr tiga :)

Muke budak injurd nie :)

Againn , HAHA kak syura slekk laa , Rosak gmbr aku

Refff niee boleh laa ;)

Yang niee pun blh laa ,
Tpi agak tak adil sikit niee

Got MEDAL :)

Bapak ah belagak kan aku jalan , HAHHAHA

JOHOR ;) Number Three

SELANGOR , Number Two

MELAKA , Number ONE

Yeayyy miss youu all ;)

With partner ;) Seri

With kak Syida :)

Dengan pemain SELANGOR :)
Kite same/2 injurd , haha

HAHHA i got medal ;) You ?

Malm dinner :)
Kat kangarr , Makn seafood .

Nak balik dh time nie :(

Iwill missyou Cik y

Majlis PENUTUP MASKOM

Hehehe :)

Tetap bersama :)

Injured/2 pun tetap nak bergambr laa

Kehkehh ;)

Kiteorngg memang mcmnj]ii

With pemain PERAK ;)
Sebelah aku kan pengkid ;) Dea laa sukee kat aku HAHHA =='

KONTIJEN JOHOR

Dengan Pemain MELAKA :)

Kat padang besar , Perlis :)
Shopinggg

Dalam PADANG BESAR :)
Mall dea , Pergh rambangg mataa

See :) Not mine , hahha


*Thankss all sebab nak bace/2 n nengok gambr yangg banyak sngt niee ;) If nak nngok gambr lgi masuk FB laaa :) Kbaii









❤ older posts / / newer posts ❤