+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 21 Disember 2011
@ 9:03 PTG

Hii kaki ;) ImissYouu kakiku kakiku , Hm kaki aku injured :( Tak dapat main netball lagi dahh . Haihh sedih boleeeh , kene tunggu 3minggu baru boleh betul/2 sembuh , Makan ubat lagi ==' Arghh takmahu/2 . Hm dh seminggu kaki aku tempang/2 , Gy kelas pun roomate aku tolongg ;) But alhmdulilah dh boleee jalan macam biase , Dh boleh pakai Heelss :) Muahhehehee , Hm boleh lompat/2 lagii , Opsss dea tak bagi laaa ( A A ) jangan main gilee yanaa , Hm alaahaii netball tuh dah hobi , Nak buat mcm mne lagi . Hm dh kena sekali mane serikk ,. Hm Try laaa sebab kaki pun baru baik , Nak kene betul/2 pulih baru okayy , Sumpaa sakit gilee time urut . Haihh lepas uh kene bandages setiap masee , hrrrr serabut kaki aku belit/2 , Kalau kaki aku boleh cakap mesty deaaa bisingg kan HHAA :) Hm takpee yana , Nty main netball lagi , Nnti kaki terus tak sakit haha :)


Hm time ni dh jatuh dah ;(
Hm sedih kan , Dorang engat aku pura/2 HHAHA

Muke baru lepas nagess call A A :) Hahha
Then kneee ikat kaki :(


Seee time ni tak teruk lagii , Haihh

Dengkii kan dorangg HAHHA ;)

Blurrr , Mukee degil ;) Pakai kasut untuk game seterusnyaa

|
|
v

Beberapa hari kemudian :) haha Kaki DOREMON
Ankle aku besarr kan

|
|
v
Dh urut , Dh kurangg dah kan :)

Ubat ;) Hahha sengsara nak telan

K Thankss baiii







❤ older posts / / newer posts ❤