+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 6 Disember 2011
@ 7:26 PG

Korang/2 , Kawan skolaa aku time form 5 excident , Hm ya Allah , sedih siak aku ;( Didi , wake up laa . Hm benda lame uh aku dh lupeekan da , Sumpaaa dhoo terkejut gilee dengar kau kat ICU beb , Hm didi aku tahu dlu kite berempat penah gaduh , Bnde kecik jee hubugan kite berempat hancur kan beb :( Hm dulu kite dh janji nak kawan sampai bile/2 ek , Kerana mulot sorangg hubungan kite empat orang hancur and last contact , Aku sambung belaja pun kau taknaa amek tahu kan ;( Hm dulu kau laa teman maki aku , Hm kite sound orangg , kite laa mukee taktahu malu dekat sekolaa kan ;( Hm dalam kelas kau selalu makan , kau dh laa duduk depan aku dalam kelas , Selalu kau dengki aku , Tapi palingg banyak aku dengki kau laa kan ;( Hm dlu engat takk , kau selalu kirim kat aku nasi lemak kan , kau sukee nasi lemak gan telur gorengg kan didi :( Weyhh , aku nak jumpee kau nty kalau kau dh kat hospital JB :(
Aku tak kesah beb kau tak maapkan aku , Hm aku kenal kau mcm mne didi , kau kuat kan . Aku harap sangat aku dapat jumpe kau , Beb aku sanggup balik JB nak jumpe kau kat hospital , Aku takot aku tak sempat . Dengan pendarahan kepala kau lg :( Kau koma kee beb , Hm jangan laa mcm niee , Didi kau kuatt tau , yeee aku yakin kau kuatt :( Hm kesian laa kat raisyaaa , Dea kan BFF kau beb . Hm dea mesty nak selamanya dengan kau kan . Hm kat BF kau si farid uh , Kau dh 4 tahun kan dengan dea , hm aku respect gilee relationshp kau dhoo . Hm dulu kau selalu failed math , Then aku bagi kau semangat , Lepas uh time SPM kau dapat C kan , Msty kau suke kan , Hm kau cakp kau nak jadik pramugari kankan , Hm bapak ah aku sedih dhooo tak dapat hang out dengan kau after SPM ;( Kau mane nak kawan gan aku lepas kite berempat gaduh kan , Yeyy kau memang berlagak , Tapi hati kau baik , Aku tahu kau didi , Kite dh kawan 2 tahun lebih dh . Hm aku doakn kau kawan , SEMOGA KAU CEPAT SEMBUH DIDIDIDIDI :(


Muke aku poyo kan didi ;)
Hm time ni aku takde mooddd , kau snyum jee kan ;(

Ni gambar kte 4 orang ;(
Aku selalu dgn kau kan
Raisya nk seri ;( Nk macm dlu beb

Kenangan kitee aku still simpan
even aku rase tk sukee kau beb

Didi , time nie kau ajak aku bergambar kankan ;(
Kau engt takk ,
Hm kau sukee kan snyum mcm tuh , Ramai cakp kau comell kan

Time niee kelas tuisyen BI 
Last class , besoknya SPM paper BI kn
Hm didi sukee minum air ribena , hm

See , mukee kau memng lawaa dhoo ;(
Hm aku rindu kau kawann ;(




❤ older posts / / newer posts ❤