+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 21 Disember 2011
@ 9:32 PTG

Korang/2 , Si stlker sebok/2 letewww , HAHAHAH :) Hm aku godeh/2 hard disk aku , Jumpee pulak sekepingg gambar aku rambut pendek mase form 4 , HAHHA ;) Tak boleh pergi mukee budak konon/2 comel hahha , Gelak niee kalau aku letak DP fcebook , HHAHHA :) Act , A A suroh potongg rambutt , Eeeee taknaa , Dea suke kalau aku buat toncet atss :) Hm ade leteww kenape dea sukee , HAHA juhm/2 nngok gmbr aku dari pendek kee panjang haha


Time Form 4 :) HHAA
mango seyy ==' Dulu kan join Mango club :)
Hehe rambut yang palingg pendek pernah aku potonggg laaa


Form 5 ;) Dh panjangg sikitt dah .

Dh panjangg banyak dahh ;) yeyeyee that all , 





❤ older posts / / newer posts ❤