+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 4 Januari 2012
@ 9:08 PTG

29hb 12 2011 :) Time untukk aku datingg , Haipp jangan kacau laa kan . Hm act , mase uh dea nak sangat nengok citeee nii kan


Hah puass laa dah dapat nengok , Bestt tak sayangg ? HAHAA bestt kan atan kau uh , HAHA sebijik macam kau laa :) HAHHA Nanty aku nak suroh dea buat macam atan lagi , macam jibekk :) Sumpaa sejibikk en syg , HAHA . Hm kiteorangg gerak awal sebab si mirul ade hal . Time nie laa nak ade hal bagaii , Hm kol 12 lebih kot gerak , Then amek tiket kol 3.45 :) Sumpaaa , rindu gile kat diee kan . Heee orang pertama aku jumpee mase balik JB , dea laa . Ahaiiii , hm nie maseh rindu lagi nie , Errr gerdikkkk ==' Petangg kiteorang balik laa sebab dea nak alek uma ,ade hal . Takpelaa dh puas jumpee , Jemu dh , Tak gituu ? HAHAHA , gurauu .


Im happy with You sayangg :) Time nak balik dea menyebok nak bergambarr ,
Habiss gambar aku tah hape/2 dea snap

Gigi kecikk iloveyouu ;)
Hhaaha 

Gambarr gegarr laa
Sorrryyy :) Suke gmbr niee 

Againn 

Alamakk sayanggg gigi kite tak same laa :)
HAHA
Thankss fer evrythingg dearr :) Me love you






❤ older posts / / newer posts ❤