+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 10 Januari 2012
@ 4:37 PG


' AKU SAYANG KAU SIAL ! AKU TAKNA KEHILANGAN KAU ! ARGH ! '
Takot tak takot tak , hahha aku bace jee terkejut . Petang tadi laa si die nie , Haihh jangan laa sampai mcm niee , Hm petang tadi kan hm dea ni asyek nak marah pun ade , Macam takde mood pun ade , Hm selamat dh okay sekarang . Kalau tak haihh pening laa aku . Hm lek ah broo . Aku takde sape/2 tau , Jangan laa mcm niee , Hm dea engat aku ade orang lain lagi . Eyy bagitahu laa mcm mane nak buat dea percaye kite , Susah sangtt kee . Alaamakk , Aku always 24jam gan roomate aku , Pergi kelas balik kelass , Haihhh dea mesty ingat aku kuar gan jntan lain kankan ., Hati deaa alamakk dh masak sangt laa amirul . Cemburu buta uh tak akn pernah hilang . Hm takpelaa , hati lelaki . Jangan risau okay , My heart never move to another person okay . Me love you <3



❤ older posts / / newer posts ❤