+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 10 Januari 2012
@ 5:05 PG

'CINTA ITU KEKAL ?'
Ramai dalam dunia nie dah berpasangan , Tipu kalau aku cakap diri aku takde pasangan . Hm cinta boleh kekal ke ? Sayang / Cinta ? Ape bezanya ? Boleh explain tak ? Hm mesty dalam otak masing/2 terpikir , boleh ke aku kekal dengan pasangan aku . kankan , Tipu laa kalau korang kate tak . And mesty jugak dalam hati korangg takut sangat kehilangan someone even bukan husband/wife . Kankan . Hm yess admit , Macam tuh laa hati aku now . Hm bukan gaduh or blaablaa , Just berjage-jage and bersiap sedia ape yang akan berlaku lepas niee , and sedia untuk menerima kekecewaan atau kebahagiaan . Hm actually , Pergaduhan and peperangan menguji setiap pasangan masing/2 , Kite taktahu maybe yang atas nak uji sejauh mane kesabaran kite dalam menempuh dugaan semua niee . Rite ? Hm if maseng/2 ego and takde yang mengalah , agak/2 ape akan terjadik ? Break ? For suree laa , Hm sebenarnya bende nie kene laa mengalah/2 . Jangan laa orang same je mengalah , Maybe hari ni kite buat hal , Kite mengalah laa , Mane tahu besok dea buat hal , dea pulak mengalah . Kankan ,  Hm alaa topik nie taktahu laa betul tak . Lain orang lain pandangan kan . Hm hati orang lain/2 . Hm yang aku harapkan tahun nie takde laa macam tahun lepas lagi . K Thankss :)



❤ older posts / / newer posts ❤