+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 9 Januari 2012
@ 6:06 PG

HAPPY BUFDAYY LITTLE BOYYY :)
Okayy today 9hb 01 2011 bufday adek bongsu aku ni , Yang perasan hensem , haha ;) Hm suare macam perempuan , Tadi aku call dea aku engt kan perempuan , Haha ape laa kau nie . Hm now kau dh besar broo dah 11 tahun . Haihh tahun depan UPSR , Belajaa laa . Jadik askar macam ayah :) Hm memang takde orang buli kau nty , Hm dea ni agak degil , Maklum laa anak bongsu , Atas semuanya kakak . Manjee la , nak itu ini kadang/2 jeh dapat , Haha bertuah kau dapat abang ipar ramai jee . Hm si amirul pun layan laa kepala budak niee , Si Bf akk aku pulak pun same jee melayan budak kecik niee , Pergi itu ini pun bf akak aku bawakkan . Haihh untunglaa kau yeekk , Hm dea tadi cite laa kawan/2 dea wish bufday dea , Dea ni dh laa pemalu . Haha gonjol punye adek . Hm nanti balik aku bawak kau gy Tutti yee , Hm ekot aku gan mirul  , Mirul belanjee :) Hahah biar padan muke dioo , Hm apepun Happy bufday laaa yee , Jangan lupe pakai pencuci mukee kasik putih balik lepas main bola uh , Hhaha ;)


HAPPY BUFDAY NENEK :)
Okayy today pun bufday nenek aku , Aku call dea lepas magrb tadi , Wish/2 ;) Hm aku yang mintak hadiah , bukan aku yang nak bagi hadiah , Haha bertuah kan cucu nie . hm ni laa satu/2 nya nenek aku yang dekat, Yang suke bebel 24jam , Hrrrr sakit telingaa , Potpettt/2 , Tapi tak kedekutt , Duit mesty hulur tiap mingguu ;) Hhaa muahh laaa nenekk . Hm umor nenek aku bape ek , Hm 54 kot ;) Haa hentam , tapi lebih kurang laa , Hm semoga panjang umorr nenek , me love you ;)




❤ older posts / / newer posts ❤