+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 16 Januari 2012
@ 8:10 PG



Hii goodnite :) Malam -malam macam nie tangan tengah rajin nak menaip , Tadi petang seronok pulakk belajar anatomi lagi-lagi dengan lctrer baru . Aumm , dh kawen leerrr --' Hahah ;) Hm okay belajar dengan dea paham okayy , Seronok jugee laaaa , Hm before this belaja dengan mama lim . Aunty lim .  But dea dh bersara :( Eh sedihh pulakk , Hihi taktahu melompat-lompat keriangan , Fully BI perghhh senak telingaaa aku niee .

Byebyeee mama lim
gonna miss you
selamat berehatt yee ":) Hihi


Today dengan lctrer baru belajar pasal reproductive system , Hm taktahu search google . Hm pasal hormone lelaki + perempuan , Seronok laa jugak , Mate aku yang macam kecik niee tibe-tibe membesar :) haha , syiott gilee , Hm alaaa this topic jeh seronok , Lctrer baru uh open jee cakap , Haha . Main ? Yeayy dea main lepas jee sebut perkataan uh . Hm sume gelak . Aduhhh lagi-lagi aku , Hahaa ;) 

Okayy dengarr sini wahai jejaka , Waa nak story pengalaman dea . Hm nie lecterur cerita laaa pengalaman dea mase dea jadik pangajian sains kan , Member dea ni dah kawin 4 tahun dah . Tapi masih tkde anak , Then dorang buat laa pembedahan dea punye telur uh *sorryy seks sebab belajarr . Then dapati sperm dea takde ekor . Okay punca nya adalah MEROKOK :) Hm actually , sperm akan berenang masuk kedalam ovum , Kalau sperm takde ekor macam mane dea nak berenang masuk dalam ovum . Haa bak kate lectrer tak boleh tembakk . Hahaa . Lepas uh dorang pun buatlaa eksperimen , Then dea belah telur laki uh ., Hihi dalam telur laa ade sperm tahu tak , dan dapati sperm dea tkde ekorr , ade bnde bulat jee , hm sebab nicotine bnyk sngt , tuh laaa effct nya :) 

Bayanggkan sperm takde ekor macam mane dea nak berenang dalam ovum if tinggal kepale je
Pikir-pikir kan laa kaum adam ;)

*So , moral of the story , jangan laa merokok yee , Kalau nak anak kene laa berkorban , sia-sia jee kawen tapi tak dapat anak . Untill now kawan dea uh tkde anak , Sedih kan ;) Hihi just nak sharing-sharing je , Jangan pikir aku duk melucah yee , KThanksss , Any information aku bagitahu k . :)










❤ older posts / / newer posts ❤