+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Isnin, 30 Januari 2012
@ 5:27 PG

Hii :) nak tahu tak malam tadi aku demam , Hihi balik netball je aku tak tido . Hm dalam kol 9 aku tidur jap sebab bf aku ni busy laa kan , Then kol 10 terbangun , makan mee sup . Bukak mate mak aii mate merah gile bapak ah , Badan lemah + panass . Then online jap , aku cakap aku nak rehat . Hm sumpaa tak larat malam tadi , Buat dea risau . Aku tak makn ubat pun malam tadi . Lepas uh aku tidur laa , mesty dea tengah onlinee . Okay takpee , kesian deaa bosan . aku tak bls msg dea pun dh tido tau , Penat sngt , Tuhan je tahu penat aku mcm mne . Bangun pagi kol 9 then online jap , bukak Fb dea laaa . Auchh terharu gilee babi . Pndai pulak dea bersasteraa . Hm aloloo sweeet letewww ayat mcm uh , make me Meltttt , Hihi ;)



Hihihi sweettt pulak status awak malan tadi
Malam tadi jeh . Tersenyum :)





❤ older posts / / newer posts ❤