+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Selasa, 17 Januari 2012
@ 1:26 PG



Hii selamat hari selasaaa . Hari paling bahagiiaa . Haha :) Takde kelass satu hari , Hihi seronokk . Okayy pagi takde takde kelass , Lctrer busy dengan budak seniorr . Then tidur laa sampai pukol 11 pagi , Pagi-pagi bf dah kejut , Haihh mengantuk lagii . Then kol 11 baru bangun laaa , Hm dah bangun tidur , gosok gigi , Then onlinee , then nengok cite due alam . Hm best laa sebab first nengok , Nak nengok takut and tak ready , Eeeee seram boleh , Takut nengok orang mcam uh . Pergi club minum arak , Tidur dengan lelakii --' Ouchhhh seksi gileee . Tk boleh blaaa murtad and tukar jantina , Astagfirulllah , Hm apee laa haii . Kubur takna terimaa dea . Eh dh laaa cite pasal nie buat ape , Citee lame

Okayy hari ni kan hari selasa , Sume budak nursing kene pakai uniformm . Tibe aku and roomate malas nak pakai , sebab kelas BEL (BI) bukan lctrer nursing yang ajar , so ape adahall . Dah turun kafe niee , Tibe-tibe rase cuakk lak , sebab semuaa budak nursing pakai uniform , Haha bayangkan laa 2 orang daripada ratusan budak nursing tak pakai uniform , Iaitu aku n syira . Haha berani mati kan , Kalau tak pakai nanti puan bebel-bebell . Errr tak tahan oh . Hm lepas uh kami berpakat takna masuk kelas , takuttt Hahaa orang buat salah memang takut . Hm then naik laa fakulti kankan . Duduk kat tangge , Haha bosan-bosan amek gambar


Duduk tepi tangga amek angin
Ponteng kelass act :) hahaa


Lain dari yang lain

Takde kejee

Baru lepas makan , nak cabut kelas niee Hahaa

;)


Dah macam budak sekolaa laa main lari-2 Hahha



*Lastly dengar orang keluar kelass , Tibe-2 cakap takde kelass . hahahaa batal :) tak sia-sia aku pakai baju biase . hahah Sengal ubi . Lepas niee taubat laa Hahaha





❤ older posts / / newer posts ❤