+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 8 Januari 2012
@ 3:57 PG

Hii selamatt malam tak berapa malam and salam satu malaysia :) kekehhh , Hm ahad yang sungguh membosankan :) angin sepoi/2 kat tingkat lapan nie buat aku nak tidur lagi . Hehe ;) Okay tadi aku bangun pukol 1.30 ptg , Laa awal la tuh , Nak awal mcm mne lg . Hm roomate aku tuh kalau aku tak kejut terlajak la dea . Haaa :) Bangun/2 mandi makan and stdy anatomi then onlinee . Then baru kejut si Mangkuk uh . Haihh kalau aku tk kejut tak bangun laa jawabnya , Hm pagi/2 dea dh mabukk tanye soalan itu ini ,

Soalan pertama dea tanyee aku sayang dea macam mane , Hm aku pun jawab laa :) Blablaaaa . Soalan kedua dea tanye , Hm aku ade tak Getback dengan sape/2 before and after dengan dea , Omg for sure tak laa sayangg . Time saya balik JB saya selalu dengan awak kan , Lepak dengan awakk hampir 24hours , Masih tak percaye ke sayangg , its sokeyy , Hati lelakii kan , Hm yang penting now You and Me okay sayangg , Dont worry bout me la . Hope our relation be everlasting okayy :) Iloveyouu

Okayy today kan hari ahad , So rindu pulak dengan family aku . nak menanges pun ade , Roomate aku boleh laa dekat je gan uma dea :( aku nie , Hm tadi nenek call . tpi tak angktt , Dea call lagi aku angktt . Aku cakap gan atuk aku nak duit , HAHA atuk aku cakap nnty dea bagi kat mak surohh bank in :) Aumm senang je nak dapat duit , Padahal duit PT Melambak lg , HAHAA jahat siakk aku . Hm takdelaa , Tak banyak pun aku mintak , Hee thankss atukk ;) Muahhmuahh . Then aku pulak call mak , Macam nak menages tau , Nak suroh mak datang sini :( Eeee suare ceriaa tapi mate berair , hehe sedih kan :( Takpelaaa . Hm nanti mak datang la raye cine ke , Hm rinduu mak ayahh ;( IloveYouu jugeee




❤ older posts / / newer posts ❤