+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 4 Januari 2012
@ 8:01 PTG

Hiii bebyy bloggg , me misss Youu dammmnnnn Much like i miss my Boyfrenn :) Hm okayy , tak terlambat kan nak cakap HAPPYY NEWW YEARR  :) Hm nak list tak azam tahun baru ? Hm boleeh laa list dikit/2 en , Hm okay before uh aku nak cakap laa kan , Azam tahun baru niee tak laaa over sangatt . Tapi sekadar azam je ;) InsyaAllah boleh buat , Tapi mane ade manusia yang sempurna kan , Maklum laaa SETAN kiri kanan :) So ape pun , Cube yang terbaik laa untuk azam tahun baru ni okayyyyy ;)








❤ older posts / / newer posts ❤