+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 13 Januari 2012
@ 11:44 PTG

SAYA MEMANG TAKUT TIDUR SORANG
Hii all :) hihi miss my blog ni . Hm how are you . Okayy today im alone im boringgg and blablaaaaa .
Malam tadi tidur awall laa sebab tidur alone :( hm sumpaaa takut tidur soranggg , Kecuali kat rumahh laa , Hm dh biase tidur dengan kakak kat rumah , Bile kene tinggal kat sini , mulaa laa takut and blaablaa . Pikir macam-macam  . Haiii come on laa yana , Dah besar kan , Macam mane nty kalau husband gy overseas ke , haummmm :) Hahaa kesitu pulaknyaa . Hm roomate aku ni madah nak balik jee , geram siakk aku --' sangatt benggang laa kan , tahu laa rumah dekat . Haih takyaa laa balik , duk teman aku kehh . Aku takde kawan laa , bosan ahaiii . Member yang lain dah laa duduk block lain , Tak same dengan block aku ;( Berpisah masing-masingg , Sedih lahaiiii . Hm semalamm aku tidur kol 12 , Ignore laa msg dari bf aku tuh , sebab aku takut . Haha tidur pun tak tutup lampu malam tadi , Hihi penakut gileee kan , Padahal mati nanti kubur sorang-sorangg , aaalaaaa biarr laaa , kesah puleee --'
Tadi bangun jap kol 6.30pagi , tutup lampu then sambung tidur semula . hihi , Engat nak solat subuh , malas pulak . HAHAA , ganti jelaaaa ;) Hm then tidur-tidur sampai laa pukul 1.30 petang baru bangun , Mentang-mentang laa takde pape function hari minggu nie :) Hihi takpelaa , Oh lupe next week ade kem dekat hutan lipur, N9 laaa :( Hm alaaa nanti kem , bf saya kene tinggal laa , Sebab busy dengan kem , Kesiann awakk sayang , Tunggu laaa nanti saye balik yee . Hm harini taktahu nak buat ape , do assgment laa tentang diagnosis . Hm eeee geli pulaa buat pasal psoriasis . Nak tahu search google okay ;) Hm tak makan tengahari lagi , Sebab ape ? Malas nak turun , takde kawaann . hhahaaa alasan kan , Hm takde laaa malas laa nak turun act laa sebab kafe jauh sangatt , Hm so duduk dalam bilik makan biskut tiger bagi tambah tenaga pluss dengan jajan kacangg , hm dap-dap ;) Have a nice day :)



❤ older posts / / newer posts ❤