+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Sabtu, 14 Januari 2012
@ 9:26 PTG

Sayanggg Sayangg Sayangg Sayangg Sayangg *MoodNgade-ngade
Hihi , ade maknee nie , hahaha ;) Amirul amirul amirul Nak niiii :) Hhaahhaha ,


Adore gile kasut nie , warnee orangee , Haa my fav color , 
Bile nak memilikinyaa , Nak main netball pakai kasut niee
Pergghhh semardd ,Kompem pihak lawan kalah sebab main nengok kasut aku 
Haha perasan gilee bab*
Hm tapi ade ke kasut mcm nie , jarangg siak kalau masuk kedai nike kasut mcm nie
warne nie lagi laa susah nak carek kn , Oh takpe
Act , dea tak bagi aku beli , Hahahhaaha :)

Aumm blckberryyy ;) Hihii dea kan cakap kan nak kan beli kan kan bnde alah ni same-same
Eh seronok gile , Just waitngg yee , Tak lame lg
Hm hndphonee yang lipat-lipat nie nanty bertukar jadik lain ,
Macam power rangers . hihihi :)
Hm tak ngarap pun , Tapi dea yang nak belikan , Hihi 
Hm dea cakp nanty nak chat free laa ape laa blablaaaa
Okayyy if ade-ade , takde takpee laa sayngg ;)
Pakai hp buruk niee pun masih boleh call and msgg , 3G pun blh lg , Yee tak Hahahhha ;) sangatt . Kbaii




❤ older posts / / newer posts ❤