+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 6 Januari 2012
@ 6:05 PG

Selamat Malamm dearrr , ImissYou laallaa Bella ;) my tittle for today ;) Hm sumpaa Beb rindu kau , Cuti harituh pun kite tak hang out kan , just lepak/2 je kan , Hm takpeelaa janji dapat nengok mukee kau uh , Hm engat dh smbung belajar gemuk laa sikit , Keding jee , Aku yg makin bambam , Haihh sukee kan dengki aku . Hm thankss notes yang kau buat uh , Sumpaa aku terharu beb , Even aku n kau ade kawan lain , but takde sape dapat ganti aku dalm BFF kau n kau dalam BFF aku kan . *ayat kelingg ;)
Hm nak bce tak ape bella tuliss , Jap eh COPY PASTE .


|
|
v

YanaBella 'Dulu&Sekarang'

by Lalaa Bella on Monday, 2 January 2012 at 01:43
DEAR : YANA LIYANAA

DULU kite g sekolah same2 Balek sekolah same2
SEKARANG kau ngn aku dh jauh.Kau pegi kelas dengan kwn2 kau Aku ngn kwn2 aku :(

DULU kite selalu minum Coolblog same2 Makan SteamBoat same2 Duduk lepak2 kat tasek same2
SEKARANG aku minom Coolblog kat U aku jek ngn kwn2 aku pasal kt bawah blok fakulti aku ade jual Coolblog.HAHHAAH ^_^ 

DULU pasal life aku kau tahu Pasal life kau aku tahu Sedeh kite same2 Kau ngadu kat Aku ngadu kat kau Happy Berdekak nak mampos same2 Keluo sane sini same2
SEKARANG Sedeh kau ngn sape?Happy kau ngn sape?Kau keluo huha sane huha sini dgn sape?Kite nak jumpe pon dah susa Aku nak ngadu kat kau pon dah susa Nak denga kau gelak Nak gelak same2 dengan kau mcm selalu :'(

DULU Kesane kau&aku Kesini kau&aku Mane ade kau Situlah ade aku Mane ade aku Situlah ade kau Sampaikan ade orang ckp kite kembar :-*
SEKARANG Mane kau pegi pon aku taktaw Kau balek pukol bape aku taktaw Kau selamat ke tidak Kau berkawan dgn sape Kau bergadoh dengan sape.Sume aku taktw dah >_

DULU ptg2 Dewan Nenas laa tmpt kite meluah perasaan Kalau tak pon dekat Bestari Perdana kite main lumbe2 naik moto sampai sane Kadang2 aku naik ngn kau Aku pelok2 kau Tak pon kau naik moto aku Kau jerit2 sebab takot aku bwk laju2.hmm.Tiap2 hari jumpe aku msti kau 'LAPO' kan?Aku rindu time kau ngadu 'LAPO' kat aku babe :'(
SEKARANG Muke kau pon aku susa nk nampak Suare kau pon aku jarang nak dpt denga Aku rindu nak main2 ngn rmbut lembut kau tu Rindu nak denga kau ngadu2 kat aku Aku rindu nk tgok kau menanges2 kat aku :(

DULU kalau kau ade kes ngn pakwe kau Mesti aku org pertame yang kau jumpe Kau nanges2 dtg kat aku Ngadu kat aku Cerite A-Z kat aku Semue pasal kau ngn bf kau aku tawu Baik dari korg kapel korg putos sampai laa korg kapel balek Smue rahsie kau dlm tgn aku.hmm
SEKARANG Kau gadoh ke? Kau berbaik ke ngn bf kau? smue aku dh taktaw Aku taktw pakwe kau baik ke tak dkt kau? Dye ade marah kau ke tidak? Dye usik2 kau ke tidak? Dye baik ke? jahat ke?

DULU kite selalu pegi mkn kan?Lagi2 dekat cafe tu haa.Kadang2 kite share makan.hm.Kau mmg kuat mkn ^_^ hihhi
SEKARANG Kau mkn ape?Kau mkn dgn sape?Kau mkn ke tidak?Kau mkn kenyang ke tidak?hm. :(

DULU sebelom kau buat/pergi ape2/mane2 mesti kau cari aku dulu Mesti kau tnye aku dulu Mesti kau ajak aku Kalau aku tkde,mesti kau taknak pergi/buat
SEKARANG kite dah life masing2 kan babe :) Masing2 dah besar.hm

Babe,walau cmne pon kite terpisah Kau tetap kat hati aku Kau tetap kawan terbaik aku :) Selame aku hidop mmg aku tk pernah ade kawan baik & terbaik Sebab mmg ramai yg takbole paham aku Takbole paham kerenah aku Tapi kau selalu ade mase susah senang aku Sedeh happy aku selalu kau denga kau layankan :'( LuarDalam aku kau tawu Masalah aku sume kau denga Kau tolong.hm.Thanks okay sayang.Aku byk hutang budi dgn kau Aku tk mampu nak balas Ape yang aku mampu cume jadi SAHABAT terbaik utk kau je.Aku harap persahabatan kite kekal smpai laa ke nafas yang terakhir :-*

Lots of Love : Lalaa Bella



 







❤ older posts / / newer posts ❤