+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 4 Januari 2012
@ 8:25 PTG

Time hangg outt with my siblinggssss ;)
Okayy 28hb 12 2011 harituh laa kan , hangg laa dengan sib aku ;) Pasal adek aku yang number tiga belajar kat melakaa , nnty tak dapat laa jumpee lagi . Kesiann deaa nak ape/2 tak dapat sebab bapak aku malas nak bawakk . Dea kate kakak/2 dh ade lesen , gy jeh gan kakak/2 , HAHHA siotttt habiss , Takpelaaa :) Lgpun aku sukee bawak keretaa , smpaii kaki kremm ==' sukee laa sangat , Kaka aku ade lesen tapi lesen dea campak parit kott  , Bawakk pun takut/2 , Geramm aku . Dh laa kaki aku baru lepasss injured . Hm kiteorang gy Jusco and Ksl jee , Dorang kann gilee KPOP , so aku melayan jelaa , Sorrryy aku tak minatt gile babengg , Tapi aku minat Lee Tuck Super Junior ,. Aummm <3 , ade kelander deaaa . Akak aku belanjee , Dea tahu aku sukee Lee Tuck . Hm lame laa jugak berjalan adek beradik nie . Biase laa jumpee pun bukan selalu , Maseng/2 belaja jauh/2 . Tinggal la mak aku dengann adek bongsu aku nie . Okayy mcm biase , Album la ;)

HAHA aku terencatt ;)
With adek bongsuu yang degill

Suke nganjengg aku kau ekk =='

Hm mukee kau macam bapak aku :) HAHA
Adek aku yangg tinggi lampaiii macam tiang lampu . 
Haihh dea lagi tingggii dari aku , Makan ape tah deaa

Kakak adek same je ;)
Opss maapp kakak aku tkdee , Dea tak suke amek gmbr macam kiteorang 

:)

Curlyy ;) alaa kejap jee ;)
sayang dengan rambut lurus lagi , Thankss
Okay end ^^





❤ older posts / / newer posts ❤