+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Ahad, 12 Februari 2012
@ 1:23 PG

11hb 02 2012 . Sabtu .
Sekian lame aku duduk hostel  , Tak terlintas hati aku nak pergi KL . Sebab ? Takut Bf marah / Saving duit / Jauh perjalanan / Malas nak naik bus or train / Takde fungsi laa pergi sane .
Okayy semalam aku pergi KL , Sebabnyaa terpaksaa . Nak buy somethng , If takde jangan harap laa aku nak kesanaa . Hm sangat malas laa kan . Aku dah malas nak pergi sebenarnyaa , habis member-member aku semangat sangat , Aku gerak laa . Lagipun dah sewa keretaa . Hm selamat laa bawak sorang laki ni , classmate aku , dea budak KL . Maklum laa kami taktahu jalan . Haha elak sesat jee kan . Semalam dea ade pun hampir sesat . Selamat boleh keluar , Kalau tak ? Hahah tidur dalam keretaa jelaa ek . Hm semalam pergi mane je ekk . Pening aku ekott budak-budak nie laa . First gy pavilion , Jumpee lak member aku mase mespess . Alamakk tak sempat bergambar dengan dea , Hm perempuan okay . Semalam kan hari sabtu , So ramai laa budak dok melepak , Peneng kepalaa aku laa . Then gerak sungai weng jap , Jalan-jalan then last destination Time Square . Balik malam , Time malam dekat Bukit bintang haii budak-budak , Pening aku nengok laa . Hm sumpah taknaa pergi lagi leeeerrr . Then time balik sesat kejap , Kejap je . Sebab terlepas jalan , Bile aku drve without lens , aku tak nampak jalan sangt . Hihi :)



Otw ke mcd . Nak makan dulu before pergi :)

Me so laparr , Bubur mcd , Ayam spicy and Double cheesee .
 Fav him <3 dulu

Me and Ilaa ;)

Threee girl ,
Location : pavilion :)

Roomatee :)
Syaa Fauzi

Only one boy , Rafiq muhsin :)
Classmate

Rafiq and syaaa

Buy somethng :)
Hihi

Me and Slim :) Hihihi

CRS time :) So hangeryyyy laa

Not twinss laa  :)

Yeyeeey muke dapat makan CRS , Teringat si Boyfrenn ;)

One snap :)
Motif : gelang ditangan  <3

Me , syaa and alyn 
Tibe-2 jumpe si kecik niee hahaa

Them :)

;)

Againn bebyy :)

Hihi kenyang , licin tak . Hahhaa ;)

Hihi suke nyaa bile die ceriee ;)
EEeeeee

Pavi again :)

^_^

Pattunngg nie banyak gilee kat depan pavi 
Besar-besar pulak uh



*Okyyy the end :)
Thnkss readingg beby







❤ older posts / / newer posts ❤