+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Khamis, 9 Februari 2012
@ 3:31 PG

6hb 02 2012 , Hari yang ditunggu-tunggu :) Hihi tak sabar nak jumpee sayang aku ni , Hm dah la cuti tak berapa nak banyak . Haihhh sedih laa jumpee bf aku sehari jee . Sebab aku cuti 4hari 3malam jee , Mane cukup . That y laaa aku suka nengok calendar UITM , Nak tahu cuti saje . Haha , Hm baiklaaa . Dea belanje tutti fruti lahaii . Act , aku macam mals nak gy , tapi dh dea offer , Cehh boleh eh camtuh . Padahal memang aku nak pun , Kat sini jarang keluar . Hm dea cakap dengan aku dea ade suprisee , Ape ek suprisee dea uh , Aku tunggu takde pape pun , Ke nak tunjuk rmbut baru yang warnee macam ekkk --' Macam macam pakwe aku ni , Nak jadik koreaa letewww . Hahhaa hm ape ape lh , nk marah pun dah besr , Laaa ni dea dh potong rmbut and kaler warna baru . Warna ape pun aku taktahu , pelik laa bf aku ni . hahaiii :_) oky stop berbual pnjng , lihat leee kerenah kami



pwittttt :) bf itee , haha gelii --'

Hihi gf awak . hhahaaa lagi geli :)

TF timee , tamaknyaa dea 

one two three smile :) dapat TF . hati melonjak keriangan

Korea celup :)

Fully rambut hitam , Hihi padahall ________ okay

Me love you

Auchhhh maseh sayangg

Love this person ;)

Haha gigiku rabbit :) Dea tkde gigi

Seee benggong laaa 

Atoto paling manje letewwww :) Thnkss for the moment again




❤ older posts / / newer posts ❤