+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Rabu, 1 Februari 2012
@ 2:12 PG

Hii wednesday . Me meet you again . hello February :) Hihi , seronok pulaa . So far , alhamdulilah dh bulan february dah , So awall kan . Hm takpelaaa .
Okay kisah 1hb february nie . Boleh pulak bertekak dengan boyfren . Hal kecik je kot . Tapi memang aku tak puashati la kan . Haaa tahu takutt . kalau aku dh merajuk memang tak laa aku nak layan . Lagi-lagi bukan salah aku . Geram ah tibe-tibe aku kene FUCK , Wakluuu ==' , Okay lupekann , Aku kan jenis suke pakse-pakse orang , Haha nothingss to say . Then dea msg cakap suruh makan laaa . Padahal masa dapat msg uh aku senyum tapi konon-konon marah . kelakar laa awak sayangg . Hm takut saya tak balik JB eh . hihi :)
Tapi dalam mase yang sama aku series k . Sangat laa . Hm then aku cakap aku geram gan dea . selagi dea tak buat sttus 'aku kuat kentut' aku taknaa senyum/sengeh or so on . Haha . Terus dea buat , Im jokingg la sayangg . Hihi macam comell jee mukee awak ek time buat status mcm uh . Hihi :)


Dah sayang sanggup buat ape je . Katenya laa ;) Hihi





❤ older posts / / newer posts ❤