+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 9 Mac 2012
@ 10:21 PTG

Storyy morry pasal 3hb march uh . Hm firstly maap sayang sebab tipu awak . Aku cakap gan dia aku tak balik , Then aku dah berpakat dengan liya , daus , danny , sapik and akym yang aku nak buat suprise party kat singgah selalu tanpa pengetahuan dia , So aku dapat plan nak balik senyap-senyap . Hm dah hampir menjadi . Okay sambung cerita tadi . Hm aku balik 12malam , Dh tuh je bas yang ade untuk malam . Sebab aku balik gan member aku , dia shift petang pulak time uh . So terpakse tunggu dia , Ingat nak balik sorang , tapi-tapi malas laa .Hm nak saing die . hihiww . Naik cab gy klang centrel . Kelam kabut waa cakap . Hampir tertinggal bas , Dah laa barang banyak --' Hrrr , Okay dalam bas aku tidur , sebab dia tidur . So belum kantoii . Tapi dia hampir syakk . So biarr laa , Hm dalam kol 5 aku dah smpai larkin , Kakak member aku ni hantar aku pergi rumah sewa kaka aku dekat larkin perdana . So takyaa laa nak naik cab , Ayah aku malas nak amek pagi-pagi . Die suruh aku tidur rumah kaka . Hm tidur punye tidur , Kol 9 pagi mak and ayah aku dah sampai depan rumah kakak aku , so kelam kabut lagi . Tak mandi . Gosok gigi je . Hahha :)

Hm okayy dah sampai rumah , hm terus mandi-mandi then keluar dengan kaka pergi carik kek and blablaaaa . Hm smpai tak makan and tak msg die pun . Hihiww nak buat mcm mane , busy kott . Then pergi singgah selalu dengan sapik . Nak booking , Dah terkantol yang aku balik . Sebab ? Perghhh sapik tersalah sent msg , benggang kejap kat situ , Hm dah laa biar . Then mirul pulak mengamuk kat kota masai . Eh ? Lahaii budak ni sekalu wa hentak kang terus diam . haha :) Lepas uh jeee teruskan laa misi aku ye , Eh dah laa smpai sini jela . Anyway , aku suke dengan plan aku walaupun hampir kantol kontol kann . Haa sokeyy , Die pun nak menagess , weeee . :) Finally , plan aku berjalan dengan selamat walaupun masing-masing tarik muka time uh , Lawakk kampuss ;) Haha




Cake :)

Me and cake . Buncit siak aku :)

Hello bufday boii , 

Hihi

Suprise from Singgah selalu :)









THANKSS SEMUAAA






❤ older posts / / newer posts ❤