+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 29 Jun 2012
@ 3:33 PG

Evening all , Hm now me so tak puashati . Ade yang mempertikaikan SIJIL UITM TAK LAKU BERBANDING SIJIL STPM . Opsss hello adik , read ye ;) Menurut Datuk sahol , cehwahh datuk paling howwtt . Hm ofkoss laa sijil stpm laku if dapat pointer 3 and above . Hm si dyba bace blog kau , berbual nak up jugak , Sayang awak dapat matrik ke ? Haha ini memang nampak game dia disitu , Matematik pun GAGAL nak dapat matrik , and setahu me la kan MATRIK untuk budak pure sains sahaja . HOHO kenapa eh mesty nak berbual gempak . Ingat kami adik-adik ke . Eeee tak malu ke kalau kena buuuu . Haha biar laa , dia nak berlagak jugak . Haha btw , Budak uitm ni laa yang paling ramai than u olss k . So jangan nak berlagak sangat STPM kau uh , Belum exam berbual dh macam ape . Lahaii BM jee kottt --' nak kemana . Haihh kan dah jahat . Sape boleh terima kate macam uh . Hm ape kau cakap ' Sijil uitm tak boleh challenge sijil stpm ' . Nasib dh print screen ape kau punye bual uh . Kalau aku dh post , ramai budak uitm buu kau ni . Haha Agak ah . budak diploma ni ramai oii . Hm then nak berbual pasal ptptn blaablaa . Tahu mak apok hang mampu nak belanje belajar kau , but jangan la memperlekahkan orang yang pinjam ptptn tuh ye . Kau dh dapat dgree baru la kau boleh berbual up punye ye . Paling siyalll la bile kau kata DIPLOMA ni lambat habis , Haha k k wa ingat ni . Hm maaplaa , terlebih pulak . Kami budak uitm bukan adik-adik kau nak mengencing . Haha ;)  Nanti if kau sambung degree kau kompem mintak ptptn . Kau ni belaja ayam-ayam ke . Haha lawak laa adik ni . Hm whatever la nokk . Pergi la masuk matrik sane hahahha . Ke tak dapat uitm then nak kata sjil kami low la ni . Pergi mampus . Yang penting kami bangga jadi budak uitm drpd budak sekolaaahhh . Hahah ;) Peace bebyy ;)






❤ older posts / / newer posts ❤