+Follow
Dashboard


Hi Hi Hello Hello
OWNER
Photobucket
Hello im Yana Liyanaa love to eating, lepakingg , blogging, and sleeping . Like shopingg ! Do i care , No money no walk HAHHA ^^ Hates anons, haters, and copypasters! make sure i will make you SHAME !














Photobucket
Jumaat, 29 Jun 2012
@ 3:20 PG

Haii assalamualaikum .
Kembali jugak menulis blog setelah lame ditinggalkan . So rindu fuckingggg . Errr ade je masa nak tulis blog . But sejak dah ade bb ni , rajin pulak nak on pakai lappyy . Btw , me rindu blog ni ;(
Now me dah sem 3 . Subjek makin berkurang and semakin susah . Hm so kena teruskan . But can i ? insyaAllah boleh . Sem lepas my pointer naik . Huhu tk sangke . Even tak capai target  :) me bersyukur gile sebab tak repeat ANATOMIII . Killer subjek gileleeee --'
Hm lagi 3 sem , then aku ke sem 4 , sem 5 and lastly 6 :) Then kerjo . yeppii . Opsss today my story ape ek , Lalalaalala #blurrr . Hm pape pun welcome to my blog again . Mesti rindu nak dengar my story yang dah berkulat lame ditinggalkan .  Okay now me so kekok tulis pakai lappy . sebab tangan dah biase menaip bb :) huhu #ngadenyaa . Hm hm dari tadi , dah kenapa . haha okay fullstop here . Just intro je . Continue next post :)




❤ older posts / / newer posts ❤